Town Centre, Basingstoke | £925 PCM, (Tenant Info)


Charlton Grace are delighted to present to the rental market this well presented unfurnished two bedroom terraced house, nicely situated on the edge of the town centre. 

DESCRIPTION

 

The ground floor comprises a hallway, kitchen and living/dining room. Upstairs there are two double bedrooms and a bathroom. There are two allocated parking spaces directly in front of the house and an enclosed south facing garden to the rear. 

 

LOCATION

 

The property forms part of a desirable modern development, ideally placed close to Eastrop Park which is within a couple of minutes drive of junction 6 of the M3 and within walking distance of the town centre and mainline railway station (London Waterloo 45 mins) The town centre has multiple shopping and recreational facilities including John Lewis at Home, Waitrose, Festival Place shopping precinct, the Anvil Concert Hall and Haymarket Theatre.

 

GROUND FLOOR

 

ENTRANCE HALL. Laminate wood flooring, radiator, stairs to first floor with cupboard under.

 

KITCHEN. 13'0" x 6'1" (3.96m x 1.85m) Front aspect double glazed window. Fitted range of units at floor and eye level with matching drawers, work surfaces and tiled backs. One and a half bowl sink unit with mixer tap, space for cooker, space and plumbing for washing machine, space for fridge/freezer, gas boiler, tiled flooring.

 

LIVING/DINING ROOM. 16'3" x 13'0" (4.95m x 3.96m) Rear aspect double glazed sliding door to garden.  Two radiators, TV point, laminate wood flooring. 

 

FIRST FLOOR

 

LANDING. Built in cupboard, hatch to loft space.

 

MAIN BEDROOM. 12'0" x 10'0" (3.66m x 3.05m) Front aspect double glazed window. Radiator, built in double wardrobe.

 

BEDROOM TWO. 11'0" x 10'1" (3.35m x 3.07m) Two rear aspect double glazed windows. Two built in double wardrobes, radiator.

 

BATHROOM. Refitted suite comprising low-level WC, wash basin with mixer tap and cupboard under, bath with mixer tap and shower attachment, tiled walls and flooring, extractor fan.

 

OUTSIDE

 

FRONT. Paved path with shrub borders to storm porch with outside store cupboard.

 

REAR GARDEN. Enjoying a south facing aspect with newly laid paved patio with shingle border, beyond which is laid to lawn, enclosed by panel fencing.

 

TWO ALLOCATED PARKING SPACES. Located directly in front of the house.

Floorplan for Town Centre, Basingstoke