Town Centre, Basingstoke | £290,000


Charlton Grace are delighted to offer to the market this well presented, chain free three bedroom terraced house, situated within walking distance of the town centre and mainline station.

The property comprises an entrance porch, living room and refitted kitchen/dining room with integrated appliances. The first floor offers three bedrooms and a refitted bathroom. The property has double-glazed windows and gas central heating throughout, a landscaped south east facing garden and the distinct advantage of no onward chain.

 

LOCATION

 

The property is pleasantly located fronting onto a small green in a fine central location close to the town centre, which offers multiple shopping and recreational facilities including Festival Place shopping precinct, Waitrose, the Anvil Concert Hall, Haymarket Theatre and the mainline station, which offers a regular service to London Waterloo in about 45 minutes. Junction 6 of the M3 is within a few minutes’ drive.

 

GROUND FLOOR

 

Front door to:

 

ENTRANCE PORCH. 6'4" x 3'4" (1.93m x 1.02m) Windows to side, door to:

 

LIVING ROOM. 14'9" x 14'2" (4.50m x 4.32m) Front aspect. Stairs to first floor with storage under, radiator, cast iron fireplace, door to:

 

KITCHEN/DINING ROOM. 14'9" x 9'2" (4.50m x 2.79m) Dual rear aspect with door to garden. Refitted with a range of two-tone units at floor (grey) and eye (white) level, white worktops with splash back tiling, one and a half bowl sink unit with mixer tap, a washing machine, dishwasher, refrigerator, freezer, oven, gas hob and extractor fan all come integrated, radiator.

 

FIRST FLOOR

 

LANDING. Hatch to loft space, built in cupboard.

 

BEDROOM ONE. 13'4" x 8'5" (4.06m x 2.57m) Rear aspect. Radiator.

 

BEDROOM TWO. 10'0" x 8'5" max (3.05m x 2.57m) Front aspect. Radiator.

 

BEDROOM THREE. 6'7" x 6'2" (2.01m x 1.88m) Front aspect. Build in wardrobe. Radiator.

 

BATHROOM. Rear aspect. Re-fitted suite with low level WC, wash basin with mixer tap and cupboard under, bath with mixer tap, shower over and glass screen, part tiled walls.

FRONT GARDEN. Open plan and laid to lawn with steps to the front door.

 

REAR GARDEN. Enjoying a south east facing aspect and landscaped for low maintenance. This attractive space has shingle adjoining the rear of the house, paving steps lead to the rear boundary flanked by decking and artificial lawn Mainly laid to shingle with hard standing for shed, the garden is enclosed by panel fencing. At the rear boundary steps lead down to a shed and a useful area for bins, rear access gate to Penrith Road.

PARKING. Via residents’ permit scheme.

Floorplan for Town Centre, Basingstoke