Town Centre, Basingstoke | £875 PCM, (Tenant Info)


Charlton Grace are delighted to offer to the rental market this 2 bedroom cottage, situated in the heart of the town.

The ground floor offers living room, inner hall, separate dining room and refitted kitchen with door to garden. The first floor offers two good size bedrooms and a refitted bathroom. Outside offers front and rear gardens.

 

The property is conveniently located within easy walking distance of Basingstoke town centre, which offers multiple shopping and recreational facilities together with Festival Place shopping precinct, the Anvil Concert Hall and Haymarket Theatre. The commuter is well catered for with easy access to junction 6 of the M3 and the mainline station, which offers a regular service to London Waterloo in about 45 minutes. 

 

 

GROUND FLOOR

 

Door to:

 

LIVING ROOM. 12'0" x 10'0" (3.66m x 3.05m) Front aspect double glazed window, wooden floorboards, fireplace, picture rails, radiator. Door to: 

 

INNER HALL. Stairs to first floor, wooden floorboards. Door to: 

DINING ROOM. 12'0" x 10'4" (3.66m x 3.15m) Rear aspect double glazed window, storage cupboards, picture rails, wooden flooring, radiator. 

KITCHEN. 9'0" x 6'0" (2.74m x 1.83m) Side aspect double glazed window and double glazed door to courtyard, sink unit with mixer tap, work surfaces, matching eye and floor level units with drawers, cooker, fridge freezer, washing machine, wall mounted gas boiler, tiled walls. 

 

 

FIRST FLOOR

 

LANDING. Access to loft, built in storage cupboard. Doors to: 

 

MASTER BEDROOM. 12'2" x 10'4" (3.71m x 3.15m) Front aspect double glazed window, built in airing cupboard, radiator. 

 

BEDROOM TWO. 12'2" x 6'4" (3.71m x 1.93m) Rear aspect double glazed window, radiator. 

 

SHOWER ROOM. 8'4" x 6'0" (2.54m x 1.83m) Side aspect double glazed window, low level WC, wash hand basin, double shower cubicle with shower above, wooden flooring, tiled walls, low voltage inset lights, and towel radiator.

  

OUTSIDE

 

REAR GARDEN. Laid to lawn with borders. 

 

FRONT GARDEN. Path to front door, enclosed by brick wall and access via wooden gate. 

Floorplan for Town Centre, Basingstoke